Allergia

Mi okozza az allergiát?

Az allergiákat az immunrendszer hiperaktivitása okozza. Az allergiás folyamat kiváltója az allergén (pl. pollen, szőr, por, atka, stb.)
Eddig mindenki egyetért a fentiekkel. De van egy nagy kérdés:
Ha tényleg az allergén (pl. parlagfű) az ok, a kiváltó, akkor miért nem mindenki allergiás rá, aki közelébe kerül? És ez így van minden allergiával. Ha tényleg az allergéntől függene, akkor mindenki allergiás lenne, aki kapcsolatba kerül vele, de ez nem így van.
Nem az a kérdés, hogy mire allergiás, hanem hogy miért?
A szervezetünket, mint az immunrendszert is mi irányítjuk, többek között a vegetatív idegrendszer. Azt tudjuk, hogy ha stresszes valaki, akkor hamarabb jön ki a herpesze vagy kapja el az influenzát. Az allergia is a stressz következménye. Persze az életmódnak több területe is jelentősen befolyásolja, pl. a táplálkozás vagy folyadékbevitel.
Az allergia okát kell feltérképezni, ami pedig az életmódban rejlik. 

Milyen megoldást javaslunk allergiásoknak!

CHILOPASS Egészségmegőrző program a szervezet működését (stresszhormon, vegetatív idegrendszerek, szervek állapota, savasság-lúgosság) térképezi fel, majd választ ad az életmódbeli változtatásokra, mint táplálkozás, folyadékbevitel, stresszoldás és kezelés, légzés stb.
Az allergiák fájdalom-, kemikália- és mellékhatásmentes kezelésében pedig segít az új, otthoni lézeres terápia, a Safe Laser technológia