CHILOPASS sikertörténetek

Bemutatjuk a CHILOPASS programok eredményeinek és sikereinek fontosabb történeteit.

48 kg 1 év alatt – magas vérnyomás és koleszterin-szint megszűnése

Képernyőfotó 2015-07-22 - 21.25.052003. december 1-én még 147 kg voltam, koleszterin szintem is ijesztően magas, a vérnyomásom 220-as volt.
Sikertelen próbálkozások után a Chilopass segítségével sikerült teljesen átalakítani az életmódomat. Egy év alatt lefogytam 48 kg-ot 99 kg.ra. A haskörfogatom 45 cm-rel csökkent. Megszűnt a magas vérnyomásom, rendszeresen ping-pongozom. A közérzetem nagyon jó. Mára megtanultam, hogyan kell egészségesen összeállítani a napi étrendemet és a kedvenc ételeimről sem kell lemondanom.

Serfőző Lajos

Olimpikon vízilabdázó teljesítményének növekedése

anettA Dominó Honvéd-Polo vízilabda csapatának kapitánya, a Magyar Női Vízilabda csapat kerettagja vagyok. Túlsúlyom miatt kerültem kapcsolatba a Chilopass Egészség Központtal.

1,5 hónap alatt sikerült 11 kg-ot fogynom.

Az edzések könnyebben mennek, a vízben robbanékonyabb vagyok, és mindenhova elérek. 5 cm-rel kijjebb tudok emelkedni a vízből lövésnél és el tudok lőni a sorfal felett. Jelenleg a házi góllövő lista élén állok. Nekem ez rengeteget számít.

Györe Anett

Gyomor savassága és a reflux megszűnése lisztérzékenység felfedezése után

Képernyőfotó 2015-07-25 - 23.45.01Gyermekkorom óta gyomorpanaszaim vannak. 36 éve nagyon savas a gyomrom, annyi sav jön vissza a nyelőcsövembe, hogy csak ülve tudok aludni éjszaka. Sok vizsgálaton és gyógyszeren estem már át sikertelenül.

Az elvégzett felméréseink glutén (liszt) érzékenységet mutattak. A gluténmentes diéta elkezdése után egy héten belül panaszmentessé váltam, a gyomor savassága és tünetei megszűntek.

Bognár-Tarjányi Attila